Windsurfen in Nijmegen

ALTIJD AL WILLEN LEREN WINDSURFEN? VANAF NU KAN DAT OOK IN NIJMEGEN. WINDSURFEN OP DE SPIEGELWAAL IN NIJMEGEN NOORD.

 

WINDSURFEN IS DE MOOISTE SPORT DIE ER IS. HET IS ECHT HEERLIJK OM OP HET WATER TE SPELEN MET DE WIND EN HET WATER. JE KUNT HET HEEL GOED IN JE EENTJE DOEN MAAR NOG LEUKER IS HET WANNEER JE SAMEN MET ANDERE OP HET WATER BENT. MAAR WINDSURFEN IS OOK EEN MOEILIJKE SPORT OM TE LEREN, HET IS EEN SPORT VAN VALLEN EN WEER OPSTAAN, HET IS EEN SPORT VOOR DOORZETTERS. KUN JE EENMAAL WINDSURFEN DAN BEN JE VERKOCHT VOOR DE REST VAN JE LEVEN.

Windsurfen

SUP & SURF Nijmegen geeft windsurflessen aan kinderen vanaf 10 jaar, aan tieners en aan volwassenen. In een intensieve les van 2 uur waarin je met slechtsl 2 personen het water op gaat leren we je alle basisbeginselen. Deze cursus is zeer geschikt voor beginners of voor iemand die ooit al eens op een surfplank gestaan heeft maar zijn kennis en vaardigheden wil oppoetsen. Onze ervaren windsurfinstructeurs staan te popelen om jou net zo enthousiast te maken voor windsurfen als zij zelf zijn!

Windsurflessen

Wat leer je tijdens de windsurflessen?

Tijdens de windsurflessen leer je alles wat je nodig hebt om zelfstandig te kunnen windsurfen. Dat is onder andere:

 • Wat de namen zijn van alle onderdelen
 • Hoe je een windsurf tuigage moet optuigen
 • Hoe je bepaald waar de wind vandaan komt en waarom dit belangrijk is
 • Hoe je met je spullen naar het water gaat en op je board klimt
 • Waar je wanneer op je board moet staan
 • Hoe je je zeil uit het water haalt
 • Waar je je giek moet vasthouden en hoe je hiermee kunt sturen
 • Je leert hoe je van richting kan veranderen (oploeven en afvallen) en hoe je moet keren (overstag gaan)

Praktische informatie

 • Je kunt deze les alleen met z’n tweeen boeken.
 • Gebruik van wetsuit en waterschoentjes zijn inbegrepen
 • Je hebt minimaal zwemdiploma B en kunt goed zwemmen
 • Windsurflessen zijn 2 X 2 uur
 • Locatie Spiegelwaal
 • Kosten 75 euro p.p.
 • Deze les kun je niet online boeken maar als je een mail stuurt met je gegevens dan nemen we contact met op om samen naar een geschikte datum en tijd te kijken.

Wil je een keer met een eigen groepje of team een windsurfclinic doen ook dat kan? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om ook voor jou iets passends aan te bieden.

Bekijk de komende windsurflessen en boek direct jouw plek.

Wij verzorgen ook windsurfkampen in de vakantie periodes. Kijk hiervoor in de agenda en boek jouw plek. Vraag ook eens naar de mogelijkheden buiten de vaste data. Wij kunnen vast wel iets voor je betekenen.

Supen e windsurfen

groepen & kids

Het lijkt nog ver weg maar nog een paar maanden en dan is het alweer zomervakantie. Ben jij een echte waterrat en heb je zin om te windsurfen? Dat komt dan goed uit want wij organiseren in de zomervakantie twee windsurfkampen. Wij gaan je in twee dagen leren hoe je moet zelfstandig kan windsurfen. Heb je al eerder gesurft dan gaan we je nieuwe dingen leren en je nog beter leren windsurfen.

Verdeeld over een paar groepen ga je samen met je leraar aan de slag. Natuurlijk eerst wat uitleg op de kant maar al snel sta je voor het eerst op je surfplank. En omdat we in kleine groepjes lesgeven leer je supersnel. Naast windsurfen gaan we ook suppen, SUP staat voor Stand Up Paddle dat is staand peddelen op een surfplank en natuurlijk veel lol maken. Je zult zien dat de dag voorbij vliegt. We hebben allemaal surfpakken aan dus ook bij wat minder weer blijven we lekker warm.

Voor wie  :Kinderen vanaf 10 jaar.

Aantal kinderen :Maximaal 10

Locatie   :Lentse Plas Nabij Cinemec en paviljoen LIZ

Kamp 1  :9-10 Juli

Tijd   :10:00 tot 16:00 uur

Kosten   :€ 150,00 p.p

Inclusief  :Drinken, tussendoortjes, fruit en lunch, SUP & Windsurf Materiaal, wetsuits en een zwemvest

Wil je een keer met een eigen groepje of team komen windsurfen ook dat kan? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om ook voor jou iets passends aan te bieden

Bedrijfsuitje

Teambuilding op het water

Bij SUP & SURF Nijmegen kunnen wij voor elk bedrijf een passende teambuildingsdag samenstellen. Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag en maken we een programma op maat met ontspannende activiteiten, sportieve activiteiten en een gezellig hapje en een drankje. Kijk bij menu groepen voor meer informatie.

Scholen

Onbeperkt waterpret voor stoere kids

Voor scholen biedt SUP & SURF Nijmegen het speciale Waterfun programma aan de Spiegelwaal. Dit is de ideale combinatie tussen SUPPEN, surfen, kanoën en natuurlijk waterspelletjes. Afhankelijk van de groepsgrootte en de leeftijd van de kids zullen wij het programma op maat aanpassen. Zo kunnen er ook fitnesselementen of yoga-oefeningen aan worden toegevoegd, zodat er een heus bootcamp ontstaat. Kijk bij menu groepen voor meer informatie.

Kinderfeestjes

Vier jouw verjaardag op het water!

Vind jouw kind het helemaal te gek om op het water te zijn en heerlijk waterspelletjes te spelen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van onze kinderfeestjes! Wij hebben diverse progamma’s voor kids vanaf 8 jaar volop waterspelletjes, SUPPEN, windsurfen en natuurlijk een heerlijke BBQ! Kijk bij menu groepen voor meer informatie.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand