Verhuur van SUP-boards

GEWOON EVEN LEKKER CHILLEN OP JE SUP. HEERLIJK OM ALLEEN TE DOEN OF SAMEN MET JE VRIENDEN. HEB JE NOG GEEN SUP ERVARING DAN KRIJG JE VAN ONS EEN KORTE INSTRUCTIE EN DAARNA KUN JE HEERLIJK HET WATER OP.

 

HEB JE NOG GEEN SUP ERVARING DAN KAN JE EEN BOARD HUREN OP MOOIE DAGEN ZONDER WIND EN HEERLIJK ZELFSTANDIG HET WATER OP. OP DAGEN MET WAT MEER WIND KUN JE ALLEEN EEN BOARD BIJ ONS HUREN ALS JE EEN SUP CURSUS BIJ ONS GEVOLGD HEB, INTRODUCTIELES EN TECHNIEKLES OF JE AFGELOPEN JAAR AL BIJ ONS HEBT GESUPT.

Wilt u een SUP-introductieles volgen?

SUP-Lessen

SUPPEN is momenteel de snelst groeiende watersport! Grote kans dat je het ergens al eens gezien hebt. Wil jij ook eens ervaren waarom SUPPEN zo populair is en waarom iedereen kan SUPPEN?! Geef je dan op voor de SUP-introductieles van SUP & SURF Nijmegen! Na deze SUP-introductieles beschik je over alle kennis en vaardigheden om veilig zelfstandig te SUPPEN.

We bieden bij SUP&SURF Nijmegen verschillende vormen van lessen en clinics aan. Je kunt leren suppen en je kunt techniek lessen volgen, daarnaast kun je ook met ons het water op voor een sportieve SUP FIT waarin we allemaal fitness oefeningen doen die goed zijn voor je evenwicht en core en omdat we dit doen op onze supboards spreken we echt alle spiergroepen aan. Ook kun je je inschrijven voor een heel bijzondere ervaring op het water onze SUP YOGA. In deze speciaal voor de SUP ontwikkelde Yogales ga je ervaren hoe bijzonder het is om buiten op het water je oefeningen te doen. Laat je meeslepen door de wind en geniet van de natuur en het gevoel van ruimte om je heen.

SUP-les

In de basis is suppen niet heel moeilijk, dat wil zeggen op een mooie zonnige dag zonder wind kan iedereen een klein tochtje maken. Maar staat er een beetje wind dan blijkt het toch een stuk lastiger om vooruit te komen en je board in iedere gewenste richting te sturen. Om heerlijk te kunnen genieten van het suppen is het van belang dat je techniek in orde is zodat je altijd controle hebt over je board. Wil jij ook goed leren suppen volg dan bij ons een SUP introductieles. De SUP introductieles bestaat uit twee delen namelijk de basis introductieles en een techniekles.

De introductieles

Deze les is voor de mensen die nog nooit gesupt hebben of nog nooit een suples gevolgd hebben. In de introductieles starten we met een stukje theorie op de kant waarna we met z’n allen het water op gaan. Eenmaal op het water gaan we de theorie in praktijk brengen. Er is veel aandacht voor je houding, balans en de basis van de peddeltechniek. Het is van belang dat iedereen zich hier veilig en ontspannen kan voelen. Aan het einde van de les weet je hoe je een peddel moet instellen op de juiste lengte, hoe je met je board van en naar het water gaat, hoe je moet peddelen en hoe je bochten kan maken

De techniekles

Geschikt voor mensen met sup ervaring en mensen die de introductieles al gevolgd hebben. In de techniekles starten we met een korte herhaling van de introductieles en gaan we direct het water op. Deze les staat in het teken van oefenen van de verschillende peddeltechniek, van richting veranderen en bochten maken. Aan het einde van deel twee beheers je de verschillende peddeltechnieken, kun je goed tegen de wind in peddelen en kun je bochten maken en van richting veranderen. Je bent nu klaar om lekker en veilig het het water op te gaan en te genieten van deze mooie watersport.

Algemeen

De introductieles bestaan uit twee lessen van 5 kwartier.

Locatie: Spiegelwaal

De introductieles en de techniekles kunnen ook los van elkaar geboekt worden.

Kosten van een losse les 20 euro

Kosten van een combiles introductiesles en de techniekles kosten 35 euro.

Staat jouw ideale les of clinic er niet bij? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om ook voor jou iets passends aan te bieden.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand