Lekker suppen met je collega's of vrienden

NIETS IS ZO LEUK ALS MET EEN GROEP OP HET WATER BEZIG TE ZIJN! SAMEN IETS NIEUWS LEREN, SAMEN ONTSPANNEN OF SAMEN WATERSPELLETJES SPELEN. SUP & SURF BIEDT DIVERSE MOGELIJKHEDEN OP MAAT VOOR ALLERLEI GROEPEN. JE KUNT BIJ ONS TERECHT ALS JE IETS SPECIAALS WILT DOEN MET SCHOOLKLASSEN, VRIENDEN, FAMILIE, SPORTCLUB, COLLEGA’S EN NOEM MAAR OP. BOVENDIEN KUN JE BIJ ONS OOK TERECHT VOOR KINDERFEESTJES OF VRIJGEZELLENFEESTJES!

 

SUP & SURF NIJMEGEN VERZORGT GRAAG EVENEMENTEN VOOR BEDRIJVEN EN GROEPEN, MAAR OOK VOOR GROOTSCHALIGE SPORTDAGEN BEN JE BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES. VOOR ACTIVITEITEN MET GROTE GROEPEN WERKEN WIJ SAMEN MET ANDERE SUP-SCHOLEN, SPORTINSTRUCTEURS, YOGA SCHOLEN EN MET KANO BEDRIJVEN. GROEPEN VAN 10 TOT 100 ZIJN VOOR ONS GEEN PROBLEEM.

Zelf een je eigen SUP-uitje samenstellen

Alle programma’s beginnen met een Verkorte SUP-Introductie (verplicht).

Ieder SUP-uitje start met een korte SUP-Introductie. Je krijgt uitleg over het materiaal, over hoe je je peddel moet afstellen, hoe je te water gaat, hoe je op je SUP klimt en over de techniek van het peddelen en het draaien. Vervolgens gaan we voorzichtig het water op, eerst nog even op je knieën maar al snel zal je merken dat je er klaar voor bent om staand te gaan peddelen.

Groepen kunnen vervolgens hun eigen programma samenstellen uit een aantal losse onderdelen. We kunnen in onderling overleg kijken welk programma het beste bij jullie past.

SUP-Instructieles

Een echte SUP-les waarin je theorie- en praktijkles krijgt in de techniek van het suppen, het manoeuvreren en het draaien. We maken een korte tour over de Spiegelwaal waarbij je les van onze instructeur krijgt in de verschillende SUP-technieken.

SUP-Tour

Gewoon lekker rustig een tour maken over de Spiegelwaal, genieten van de mooie bruggen die je van onder kunt zien en natuurlijk met de oude stad Nijmegen op de achtergrond. Onze enthousiaste instructeur zal jullie onderweg van alles vertellen over het ontstaan van de Spiegelwaal en geeft uiteraard de nodige SUP-tips..

SUP-Yoga

SDeze optie combineert twee bijzondere werelden met elkaar: het ontspannende van yoga met de bijzondere ervaring van op het water zijn. SUP-Yoga is heerlijk om te doen en geschikt voor iedereen. Onze yoga-instructeur zorgt voor een mooie ontspannen ervaring!

Wil je jullie uitje uitbreiden met een SUP-Yoga dan zijn hier ivm de inhuur van een Yogalerares extra kosten aan verbonden.

SUP-Fit

Zijn jullie een sportief groepje en houden jullie wel van een uitdaging? Kies dan voor een SUP-FIT. Dit is een heerlijke en uitdagende workout op het water met o.a. extra aandacht voor peddeltechniek en gebruik van je core aangevuld met extra fitness oefeningen. Onze instructeur zal jullie uitdagen jezelf te overstijgen!

Sup-Polo NEW

Wat is er nou leuker dan een kleine competitie met vrienden of collega’s onderling? Een partijtje SUP-Polo is echt het allerleukste dat er dan is. SUP-Polo is waterpolo op een SUP. We spelen dit spelletje met 3×3 of 4×4. Gegarandeerd dat mensen heel fanatiek worden en dat levert een heel mooi waterspektakel op. Leuk om mee te doen en zeker ook leuk om naar te kijken.

XXL-SUP

Bij groepen groter dan 15 personen nemen we altijd onze XXL-SUP mee. Dit is een zeer grote SUP en is geschikt voor 6-8 volwassen. Zeer geschikt voor mensen die alleen op een SUP staan nog een beetje eng vinden. Tijdens het suppen is er voldoende gelegenheid om onderling te wisselen van een losse SUP naar de XXL-SUP en terug.

Windsurf-clinic

Zijn jullie een sportief groepje en houden jullie wel van een uitdaging? Kies dan voor een SUP-FIT. Dit is een heerlijke en uitdagende workout op het water met o.a. extra aandacht voor peddeltechniek en gebruik van je core aangevuld met extra fitness oefeningen. Onze instructeur zal jullie uitdagen jezelf te overstijgen!

XXL-Race

Nadat de groep in teams verdeeld is, stelt  het 1e team zich op de XXL-SUP op in twee rijen van 5 in de lengte van de XXL-SUP. Iedereen pakt de handen van de teamgenoot tegenover en houdt ze omhoog, hiermee wordt een tunnel gevormd. Na het startschot rent de 1e persoon voorop de SUP zo snel mogelijk onder de tunnel door naar de achterkant van de SUP en duikt er zo hard mogelijk af. Daarna start de volgende persoon, net zolang tot er niemand meer op het board staat. Door de afzet aan de achterkant van de SUP krijgt de SUP voorwaartse snelheid. Het team waarvan de XXL-SUP het verste komt heeft gewonnen. Waterpret gegarandeerd!

Catering

Wij kunnen altijd ook de catering voor u verzorgen. Wij bespreken graag met u uw wensen zodat wij u een passende aanbieding kunnen maken.

SUP & SURF Nijmegen

Complete Arrangementen

Ben je op zoek naar een compleet arrangement ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de directe omgeving van de Spiegelwaal zijn verschillende mogelijkheden om je SUP-uitje uit te breiden met een heerlijke lunch, een borrel of zelfs een fantastische BBQ. We helpen je graag bij het samenstellen van jullie leukste uitje.

Grote groepen

SUPPEN op andere locaties

Voor activiteiten en arrangementen met grote groepen werken wij samen met andere evenementenbureaus, Yoga-scholen, Kanoverhuurders, Zeilscholen en sportinstructeurs. Wij kunnen een fantastisch uitje organiseren inclusief een borrel en of diner of bbq voor groepen van 10 tot 100 personen.

Voor deze arrangementen zijn twee locaties beschikbaar.

● De Spiegelwaal/nevengeul net ten noorden van de Waal. Uitzicht op de oude stad en horeca in de omgeving.

● De Kraaijenbergse Plassen in Linden, net onder Nijmegen. Prachtig natuurgebied met horeca en jachthaven.

Welke keuze maakt u?

Complete Arrangementen

Veel van bovenstaande opties zijn met elkaar te combineren en we kunnen het programma net zo leuk en net zo lang maken als jullie wensen. Heb jij zin in het allerleukste uitje ooit? Stuur dan een email naar info@supensurf-nijmegen.nl of bel 0625041366en dan gaan we samen een uitje bedenken wat jullie niet snel gaan vergeten.

Let op! Veiligheid en gezelligheid staan bij SUP & SURF voorop, daarom moeten kids voor onze activiteiten minimaal 10 jaar zijn en moet iedereen in ieder geval kunnen zwemmen volgens de richtlijnen van het B-diploma.

Avatar

SUP Introductie

Sup Introductieles! Goede basis om vertrouwd te raken met je supboard

Lees meer

Avatar

SUP-Yoga

Laat je verrassen door de ontspannende natuur met SUP-Yoga.

Lees meer

Avatar

GROEPSuitje

Niets is zo leuk als met een groep op het water bezig te zijn.

Lees meer

Avatar

Windsurfen

Heb je al eens kennis gemaakt met surfen of wil je kennis maken met de coolste sport van de wereld

Lees meer

Avatar

Windsurfkamp

Ben je een waterrat en heb je zin om te windsurfen schrijf je dan in voor ons jeugd windsurfkamp

Lees meer

Spiegelwaal

Wilt u suppen of surfen eens proberen kijk in onze agenda waar we staan met onze SUP & SURF brandweerbus.

Lees meer

Avatar

SUP fit

Een unieke workout. We combineren de techniek van het suppen met core oefeningen.

Lees meer

Avatar

SUP Polo

SUP Polo is de allernieuwste hit op het water. Waterpolo op een sup.

Lees meer

Bij ons kunt u nu zelf eenvoudig u lessen plannen

WIJ HEBBEN EEN OVERZICHTELIJK PLAN EN BOEKINGSSYSTEEM. U KUNT EENVOUDIG UW LES PLANNEN EN VASTLEGGEN IN ONS SYSTEEM. KIJK MAAR EENS NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand